Eten & Drinken
Slapen
Varen
Activiteiten
Informatie
Arrangementen

SLOEP GIETHOORN

Een sloep biedt meer ruimte en comfort voor u en uw medepassagiers. Heerlijk genieten in de grachten, op meren en de wateren in Nationaal Park Weerribben-Wieden met een sloep Giethoorn.

Een sloep is luxer dan een standaard fluisterboot. Een van de kenmerken van een sloep is dat deze vaak bestuurd wordt door middel van een stuurwiel en voorzien is van heerlijke zachte kussens.

Met de hedendaagse techniek bent u in de gelegenheid om de hele dag (ongeveer 8 uur) te varen. U kunt dus het gehele gebied verkennen.

reserveer een sloep bekijk arrangementen met sloepen
giethoorn sloep

Hieronder vindt u een overzicht met alle bedrijven die sloepen verhuren in Giethoorn

TitelAdresKoppeling

Hieronder vindt u een overzicht met alle bedrijven die sloepen verhuren in de omgeving:

TitelAdresKoppeling

Word kapitein voor een dag! Kies een sloep en zorg ervoor dat je jouw familie en vrienden de leukste plekjes van Giethoorn leert kennen. Onze elektrische sloepen brengen je op plekken waar je normaal niet kunt komen. Ontdek de geheimen van de Giethoorn vanaf het water. Het nieuwe varen, stil en milieuvriendelijk, geeft jullie het ultieme gevoel van vrijheid. Reserveer direct jullie gezellige dagje uit op het water.

Sloep Giethoorn

Giethoorn kent vele mooie plekken en vanaf het water zul je spontaan verliefd worden op de dit bekende dorp in Natuurgebied Weerribben Wieden. Je hebt verschillende mogelijkheden om te varen met onze sloepen. Giethoorn.com is het startpunt voor een ‘watervolle’belevenis.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een sloep huren ?

Dat kan gemakkelijk via ons online reserveringssysteem. Je ziet dan precies of we een sloep beschikbaar hebben voor jou en je gezelschap! Klik hiervoor op “reserveer een sloep”, bovenaan de pagina.

Mag ik varen zonder vaarbewijs?

Ja, al onze boten zijn te besturen zonder vaarbewijs. Na een korte uitleg kun je zo het water op!

Informatie aanvragen

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Uw aanvraag

  * Verplichte velden

  DEEL DEZE PAGINA

  Door op onderstaande knoppen te klikken kunt u deze pagina makkelijk op uw eigen socials delen. Bedankt!