deukten

Bootverhuur de Deukten

Botenverhuur De Deukten
Kerkweg 48
8355 BJ Giethoorn
085 888 95 20

Welkom bij De Deukten in Giethoorn, hét veelzijdige adres in de omgeving Giethoorn. Al meer dan vijf jaar staan we voor u klaar met onze bootverhuur waar u mooie vaartochtjes kunt beleven op onze Hollandse wateren. Daarnaast kunt u wanneer u trek heeft altijd een smaakvolle friet met snack bij ons komen eten of genieten van een heerlijk kopje koffie met appeltaart bij ons op het terras. Lees hieronder meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Bootverhuur in Giethoorn

Is er lekker weer op komst? Dan is een dagje varen in Giethoorn zeker een aanrader. En laat ons nu net bekend staan om onze bootverhuur. Voor een leuk prijsje trekt u er een hele dag op uit met een van onze authentieke punters. Zo ontdekt u vanaf het water het pittoreske waterstreekdorp en kunt u ook nog eens heerlijk afkoelen in het water. Een dag vol ontdekkingen, plezier en gezelligheid is gegarandeerd voor jong en oud. Giethoorn wordt ook wel het Holland Venetië genoemd. Genoeg om te beleven en te ontdekken dus!

Een hapje en een drankje op ons terras

Na een zalig dagje varen heeft u vast en zeker honger gekregen. Gelukkig kunt u bij De Deukten ook terecht voor een hapje en een drankje. Neem lekker plaats op ons terras of kom binnen genieten. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan friet, snacks, sauzen en meer. Voor iedereen zit er dan ook wel wat lekkers tussen! Bovendien beschikken we over een terras met zitgelegenheid waarbij u uitkijkt op het water. Geniet hier in alle rust van voorbijvarende bootjes met een lekker koud drankje.