Eten & Drinken in Giethoorn
Eten & Drinken
Overnachten in Giethoorn
Slapen
Varen in giethoorn
Varen
Doen in Giethoorn
Activiteiten
infomratie over Giethoorn
Informatie
Arrangementen in Giethoorn
Arrangementen

home – eten&drinken

ETEN & DRINKEN IN GIETHOORN

Een dagje uit in Giethoorn is niet compleet zonder iets te eten en drinken. Gelukkig kent Giethoorn veel gelegenheden waar u tegen een betaalbare prijs kunt genieten van een hapje en een drankje. En wist u dat Giethoorn ook een sterrenrestaurant heeft? Zo maakt u van uw uitje een echte culinaire aangelegenheid.

Natuurlijk kunt u lekker op een terrasje neerploffen voor een hapje en drankje na een dag vol activiteiten. Maar nog leuker is het misschien wel om een activiteit in combinatie met eten te doen. Kies dan voor een toffe kookworkshop! Of ga voor een arrangement waar het eten en drinken in Giethoorn onderdeel is van de activiteit.

Ook voor de kinderen is er van alles lekkers te eten. Bent u dus een dagje weg met kinderen, ga dan voor een lekkere pannekoek of kies voor de ouderwetse snackbar! Zo zijn de kinderen ook blij en hoe lekker is het om af en toe te smullen van zo’n lekkere snack!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden om uw uitje aan te vullen met een lekkere maaltijd, van luxe diner tot een lekkere snack en van vis tot pizza!

ADVERTENTIES
borrel

Informatie aanvraag

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer *

    Uw aanvraag

    * Verplichte velden