rondvaart Zuideinde

Rondvaart zuideinde
Maaiensteeg 1
8355 CC Giethoorn

Rondvaart Zuideinde

een HEERLIJK dagje uit in Giethoorn voor familie, groepen en bedrijven.

Voor groepen hebben we de leukste activiteiten als arrangement. Leuk voor een familiedag of bedrijfsuitje. In en rond Giethoorn is het prachtig om te fietsen. We hebben uitstekende fietsen en leuke fietsroute’s voor u klaar liggen. Onze fluisterboten liggen voor u klaar. U krijgt een routekaart waarmee u zelf het oude dorp gaat verkennen. We maken de langste en mooiste rondvaart door Giethoorn. Een deskundige gids vertelt u alles over het prachtige Giethoorn

reserveer een boot

Fluisterboten
Indien u volop wilt genieten van alles wat Giethoorn te bieden heeft, dan is het huren van een bootje bij Rondvaart Zuideinde een echte aanrader. U vaart dan uw eigen route en u kunt alles bezichtigen wat u op uw weg tegenkomt. Stoppen bij een mooi museum, een kopje koffie drinken op een van de vele leuke terrasjes die u tegen komt of aanleggen op een eilandje om te picknicken of te zwemmen, het kan allemaal!
Reserveer een fluisterboot

Sloepen
Inmiddels wordt er ook sloepverhuur in Giethoorn verzorgd door Zuideinde. Met een sloep varen door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland “de Weerribben en de Wieden”. Een geweldig gebied voor een heerlijke dag ontspanning op het water. Wie wil dat nou niet. Leuk voor een dagje uit met familie, kennissen of als team uitje met uw collega’s! Natuurlijk is er niks mis mee om uzelf te verwennen met een fijne dag op het water.
Reserveer een sloep

arrangementen

Rondvaart Zuideinde, gelegen in het prachtige natuurgebied De Wieden, is de ideale locatie om een georganiseerde dag door te brengen. Voor gezinnen, personeels- of bedrijfsfeestjes, gezellig met de hele familie of het jaarlijkse uitje met de vrienden. Voor elke gelegenheid en voor elke portemonnee hebben wij het ideale arrangement. Alle algemene informatie over Giethoorn vindt u hier

Bezienswaardigheden
Een van de mooiste bezienswaardigheden is natuurlijk Giethoorn zelf. Het prachtige oude dorp met zijn grachtjes en bruggetjes waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. In de schitterende natuur rondom het dorp kan het zomaar gebeuren dat je een otter, zilverreiger, ree of ooievaar voorbij ziet komen! Dit kan met de boot, maar ook op de fiets.

Culinair genieten
Bij veel van onze arrangementen kunt u koffie met gebak, een gezonde en/of lekkere lunch, een heerlijk diner of gezellige BBQ boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag wat er op culinair mogelijk is!

Kijk rustig rond bij onze verschillende arrangementen. Heeft u vragen of eigen ideeën voor een onvergetelijk arrangement ? Neem dan contact op met Rondvaart Zuideinde, wij staan u graag te woord. Wij beschikken over eigen parkeergelegenheid voor personenauto’s en bussen, waar u gratis kunt parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? De bushalte staat vlak voor onze deur!
Bekijk al onze arrangementen

 

Bekijk Arrangementen reserveer een boot
rondvaart zuideinde
punteren zuideinde
rondvaartboot

DEEL DEZE PAGINA

Door op onderstaande knoppen te klikken kunt u deze pagina makkelijk op uw eigen socials delen. Bedankt!