hollands venetië

Restaurant Hollands Venetië
Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
Telefoon: 0521 36 1231

Email: info@hollands-venetie.nl
Internet: www.hollands-venetie.nl

restaurant

Restaurant Hollands Venetië, de naam voor het rustieke dorp Giethoorn en ook de naam van ons sfeervolle restaurant. Middenin het hart van Giethoorn kijken onze ruime terrassen uit over het prachtige natuurgebied de Weerribben-Wieden.

Ruim 80 jaar geleden begonnen als klein eetcafé en hotel, nu uitgegroeid tot een restaurant in Giethoorn met passie voor kwaliteitsproducten en mooie, pure ingrediënten. Ons restaurant met klassiek Franse uitstraling biedt een plek om heerlijk te lunchen of te dineren in een ongedwongen en vriendelijke sfeer.

Restaurant Hollands Venetië staat voor kwaliteit. Dit vindt u terug op zowel Iens als op Eet.nu waar wij een gemiddelde score hebben van 8.6. U bent van harte welkom in Giethoorn om ons gezellige restaurant zelf te komen beoordelen.

rondvaarten

Wilt u een rondvaart maken door Giethoorn? Dat kan! Hollands Venetië biedt met 6 rondvaartboten en meerdere sloepen vele mogelijkheden om u op een unieke manier de grachten van Giethoorn te laten beleven. Onze schippers kennen Giethoorn als geen ander en zullen uw rondvaart vergezellen van mooie anekdotes over Giethoorn. Onze rondvaartboten bieden ruimte aan zowel grote als kleine groepen.

botenverhuur

greensilver venetië luxe

Deze krachtige elektrische sloep is geschikt voor langere vaartochten door het natuurgebied van Noordwest-Overijssel. De zitplekken zijn voorzien van comfortabele zitkussens. Met de bijbehorende routekaart bent u klaar voor een geruisloze, unieke vaartocht door prachtig Giethoorn en omgeving. Deze comfortabele sloep is geschikt voor 6 – 8 personen.

reserveer de greensilver venetie

SLOEP venetië luxe

Deze krachtige elektrische sloep is geschikt voor langere vaartochten door het natuurgebied van Noordwest-Overijssel. De zitplekken zijn voorzien van comfortabele zitkussens. Met de bijbehorende routekaart bent u klaar voor een geruisloze, unieke vaartocht door prachtig Giethoorn en omgeving.Deze comfortabele sloep is geschikt voor 8 – 10 personen.
Reserveer de Sloep Venetië Luxe

reserveer de sloep venetie

arrangementen

Wilt u een gezellig familie- / personeels- / of teamuitje organiseren? Zoekt u een geschikte trouwlocatie of wilt u er even een dagje tussenuit voor een energieke of ontspannende activiteit? Hollands Venetië biedt een groot aanbod aan actieve uitjes die apart gereserveerd kunnen worden, maar ook als arrangement. En wat is er nou lekkerder dan na alle inspanning de dag gezellig af te sluiten met bv. een van onze barbecue- of buffetmogelijkheden.

Wij hebben tal van arrangementen voor u samengesteld.
Bekijk hier al onze arrangementen

reserveer een sloep Bekijk Arrangementen