Restaurant de Grachthof

Restaurant De Grachthof
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
Telefoon: 0521 36 1270

Email:  info@grachthofgiethoorn.nl
Website: www.grachthofgiethoorn.nl

restaurant

Genieten met een grote G. Dat bieden de medewerkers van het prachtige etablissement De Grachthof hun gasten. Of het nu gaat om een kopje koffie, een lekkere lunch, compleet diner of een spetterend feest, bij De Grachthof is het altijd picobello voor elkaar.

Welkom bij Restaurant De Grachthof, gevestigd in het centrum van Giethoorn met een groot terras aan de dorpsgracht met zijn vele bruggetjes. Een prachtig decor voor een gezellig dagje uit in Giethoorn. Nieuw in Giethoorn, is onze unieke loungeboot voor een feest op het water in stijl met veel comfort en luxe! Deze prachtige boot kunt u voor kleine en grote gezelschappen huren!

rondvaarten

Rondvaart door Giethoorn? De Grachthof beschikt over drie nieuwe elektrische rondvaartboten, voorzien van een lift. Deze boten zijn overdekt en verwarmd. U maakt met een ervaren schipper een rondvaart langs de bezienswaardigheden van het dorp Giethoorn. De schipper vertelt u van alles over het dorp.

Onze rondvaartboten bieden ruimte aan grote gezelschappen, tot ongeveer 50 personen. Het is mogelijk een plaats te reserveren voor een rondvaart voor enkele rolstoelen. Nieuw in Giethoorn, is onze unieke loungeboot. Een feest op het water, in stijl met veel comfort en luxe! Deze prachtige boot kunt u voor kleine en grote gezelschappen huren!

botenverhuur

Fluisterboten
Fluisterboot huren in Giethoorn? Wil jij een rondje varen door “Het Venetië van het Noorden” en genieten van de prachtige natuur die Giethoorn te bieden heeft? Huur dan een fluisterboot bij Bootverhuur De Grachthof. Wij hebben maar liefst 40 fluisterboten voor u te huur in Giethoorn. De fluisterboot is eenvoudig te bedienen en varen ongeveer 6 kilometer per uur. Doordat de motor fluisterstil is hoort u het kabbelen van water waardoor u heerlijk & ontspannen van de prachtige natuur in Giethoorn kunt genieten. 
Reserveer een fluisterboot

Sloep
Wilt u een sloep huren in Giethoorn? Huur een betrouwbare sloep bij Bootverhuur De Grachthof voor een ontspannend dagje uit op het water. Geniet van de heerlijke omgeving die Giethoorn te bieden heeft. Een sloep huren in Giethoorn staat garant voor heerlijk dagje weg. De sloep is zeer stabiel, ruim en geschikt voor 8 tot 10 personen. De bediening met een stuur, gashendel en een startknop is zeer eenvoudig. Het is een ideale manier om op een ontspannende manier de omgeving van Giethoorn met haar rijke historie en natuur te verkennen. 
Reserveer een sloep

Kajak
De kajak is geschikt voor één of twee personen en biedt u een prachtige en unieke manier om Giethoorn te ontdekken.

Punter
Degene die het bezoek aan Giethoorn iets actiever wil beleven, kan terecht bij De Grachthof door Giethoorn te bekijken met een punter!

Canadese kano
Deze Canadese kano heeft in vergelijking tot de kajak hogere randen en dient voortbewogen te worden met een enkelzijdige peddel.

arrangementen

De Grachthof denkt graag met u mee. Vandaar dat wij het mogelijk maken te kiezen voor een arrangement Giethoorn, speciaal samengesteld voor groepen. Bijvoorbeeld een fiets arrangement en verschillende boot arrangementen; al dan niet in combinatie met een picknick, een barbecue of een diner. Wij geven u graag alle informatie over de vele mogelijkheden! Kortom, sfeervol genieten in Giethoorn begint èn eindigt bij De Grachthof.

Wij hebben tal van arrangementen voor u samengesteld. 
Bekijk hier al onze arrangementen

fietsenverhuur

Fiets huren in Giethoorn? Wilt u tijdens uw verblijf in Giethoorn er eens lekker op uit? De omgeving van Giethoorn is uitstekend per fiets te verkennen. Fiets langs de mooie grachten of geniet van de prachtige omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij de Grachthof heeft u de keuze om een normale fiets te huren maar ook mogelijk om een elektrische fiets te huren.

reserveer een boot Bekijk Arrangementen
grachthof