wildeboer

Wildeboer Verhuur
Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn
Telefoon: 0654258546

Email: info@punterwerf.com
Website: www.punterwerf.com

Wat is er gezelliger dan een dagje met de familie de natuur in? Even lekker de boel de boel laten en uzelf ontdoen van de stress van alledag. De perfecte manier hiervoor is een boot huren en genieten van rust en ruimte.

reserveer een boot bij wildeboer

Bij Punterwerf Wildeboer kunt u een boot huren voor één uur, meerdere uren en zelfs een hele dag. En niet zomaar een boot! Onze collectie verhuurboten bestaat uit handgemaakte eikenhouten Beulakermeerpunters mét fluistermotor, zoals die al generaties lang op traditionele wijze gemaakt worden op onze werf. Op de punters is plaats voor acht volwassen personen, met een vaarcomfort dat u niet snel zult vergeten.
Verhuur Punters

Vanaf de Wildeboer werf kunt u met de boot verschillende kanten op om deze prachtige omgeving te ontdekken. Gaat u voor de rust, dan vaart u richting de Weerribben, door de dorpsgracht van Dwarsgracht of maakt u een boottocht door het schilderachtige Giethoorn Noord en het natuurgebied rondom de dorpskern.

Houdt u meer van een gezellige drukte, dan kunt u naar de dorpsgracht van Giethoorn Zuid. Het dorp is erg fotogeniek met zijn sprookjesachtige taferelen, paden, waterwegen en talloze bruggetjes, mooie rietgedekte boerderijen en prachtig aangelegde tuinen. U kunt dan onderweg even van de boot afstappen bij een uitnodigend terras, een museum, een aanlegsteiger bij een rietkraag of aan het eilandje midden op het Bovenwijde.

De elektromotor van de Wildeboer punter is eenvoudig te bedienen. Voordat u vertrekt geven wij u graag een uitgebreide uitleg over de motor en ontvangt u de vaarkaart van het gebied. Het parkeren bij Wildeboer ons is gratis! 

Prijzen en mogelijkheden bij Wildeboer

De huurprijs van de punter (max. 8 volwassen personen) is €40,- per uur.
Het huren van deze punter voor de hele dag kost maximaal €160,-.
Ook is het mogelijk om de punter voor meerdere dagen te huren. (De prijs hiervoor is op aanvraag).