Bed & Boot Mol Groenewegen

Mol Groenewegen
Binnenpad 28
8355 BR Giethoorn
T: 0521 36 1359
M: 0644994037

e-Sloepen, fluisterboten, kano’s en punters

Mol Groenewegen is de ideale startplaats voor uw boottocht door de gezelligheid van Giethoorn en de rust en de ruimte van de natuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Desgewenst in 5 minuten op het meer en binnen een kwartier in het Nationaal Park.

Huur bij ons een boot en ervaar het prachtige Giethoorn en omgeving. Fluisterboten, e-sloepen, punters en kano’s zijn te huur per uur en per dag. U krijgt goede uitleg, instructie en een duidelijke vaarkaart mee. De vaarroutes zijn goed aangegeven met gekleurde pijltjes en bakens.

De boten hebben op maat gemaakte luxe kussens. Plaids zijn, evenals kinderzwemvestjes, op verzoek gratis beschikbaar. De kanoverhuur is incl. waterdichte tonnen en tassen en eventueel spatzeilen. Mol Groenewegen is gespecialiseerd in meerdaagse tochten per kajak of Canadese kano met overnachtingen op de route in eigen- of gereedstaande tent of trekkershut.

Vakantiehuisjes en appartement

Wakker worden in een bijzondere omgeving? In het centrum van Giethoorn vindt u Bed & Boot Mol Groenewegen. Fraai gelegen 2 pers. vakantiehuisjes en 1-8 pers. luxe appartement aan de dorpsgracht, met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes.

De vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht, gelegen op een vml. boerenerf met aangrenzend eigen natuurgebied. Ze zijn uitstekend geschikt voor een heerlijk rustige vakantie in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of iets actiever: in de omgeving van de vakantiewoningen kan uitstekend gewandeld en gefietst worden. En uiteraard volop gevaren!

Nadere informatie: tel. 06-44994037 of info@fluisterboot.nl

RESERVEER EEN BOOT