Bed & Boot Mol/Groenewegen

Mol Groenewegen
Binnenpad 28
8355 BR Giethoorn
T: 0521 36 1359
M: 0644994037

Fluisterboten, sloepen, kano’ en punters

Mol/Groenewegen is de ideale startplaats voor uw boottocht door de gezelligheid van Giethoorn en de rust en de ruimte van de natuur in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Desgewenst in 5 minuten op het meer en binnen een kwartier in het Nationaal Park. U kunt bij ons fluisterboten, consoleboten en sloepen huren. Ook punters en kano’s. Per uur en per dag of meerdaags. U krijgt goede uitleg en/of instruktie en een duidelijke kaart mee. De route is goed aangegeven met gekleurde pijltjes en bakens. Indien gewenst zijn er gratis kussens en plaids op verzoek beschikbaar, evenals kinderzwemvestjes. En voor de kano’s: waterdichte tonnen en tassen, spatzeilen en kanozwemvesten. Overnachtingen op de route in eigen tent, trekkershut, B&B of hotel kunnen we voor u reserveren

Reserveer een boot bij Bed & Boot Mol/Groenewegen

B&B en Appartement

In het centrum van Giethoorn vindt u Bed & Boot Mol/Groenewegen. Fraai gelegen aan de dorpsgracht met de prachtig aangelegde tuinen en typische bruggetjes. In de geheel verbouwde boerderij met sfeervol ingerichte kamers kunt u genieten van een goede nachtrust en een uitstekend ontbijt. Mogelijk tot 8 personen; er zijn vier 2-persoons kamers met goede sanitaire voorzieningen.

Er is gratis wifi , vloerverwarming, een ruim terras en vrij gebruik ir sauna. En twee tuinen overgaand in een fraai natuurgebied! De nieuwe accommodatie is ook, zelfverzorgend, als luxe boerderij-appartement te huur (voor max. 8 personen, vanaf 12 jaar).

Informatie, tarieven en reserveren: tel. 06-44994037 of info@molgroenewegen.nl

Vakantiehuisjes

Wakker worden in een bijzondere omgeving? Huur een vakantiehuis in Giethoorn! Overnachten aan de dorpsgracht in het centrum van dit unieke dorp! De locatie doet herinneren aan het Giethoorn van weleer.

De vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht. Ze zijn uitstekend geschikt voor een heerlijk rustige vakantie in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of iets actiever: in de omgeving van de vakantiewoning kan uitstekend gewandeld en gefietst worden. En uiteraard volop gevaren, het huisje kan ook gehuurd worden incl. vrij gebruik fluisterboot tijdens uw verblijf. Zie onze arrangementen. Fiets-, vaar- en wandelkaarten zijn beschikbaar, evenals een overdekte fietsenstalling (met oplaadstation e-bikes) voor uw eigen fiets.

Informatie, tarieven en reserveren: tel. 06-44994037 of info@molgroenewegen.nl

RESERVEER EEN BOOT