Arendshorst Buitenactiviteiten

Adres:
Beulakerweg 169b
8355 AG Giethoorn

Telefoon 0521 36 1099

rondvaarten

Lounge Cruise
U stapt aan boord van onze lounge rondvaartboot die u meeneemt voor een mooie tocht van 60 minuten door de grachten van Giethoorn. Beleef Giethoorn op z`n mooist, geniet van de typische woningen, de talloze bruggen en de karakteristieke uitstraling van het dorp. Een lounge cruise is uit te breiden met:
– Koffie en gebak aan boord
– Lunch aan boord
– Hapjes en drankjes aan boord
Reserveer een rondaart

botenverhuur

Bij Arendshorst buitenactviteiten kunt u terecht voor de huur van verschillende soorten boten. Hieronder vindt u een opsomming van de mogelijkheden:

Punter
Ervaar Giethoorn op de traditionele manier. Punter door ons prachtige dorp en ontdek deze arakteristieke manier van voortbewegen over het water. De punter wordt met een vaarboom (punterboom) voortgeduwd.
Reserveer een punter

Fluisterboot
Zelf met een milieuvriendelijke elektrisch aangedreven boot varen. Er zijn verschillende routes te varen. Deze routes variëren in karakter en tijdsduur van een uur tot een hele dag. U krijgt bij vertrek een vaarroutekaart met diverse route mogelijkheden. Een fluisterboot is geschikt voor maximaal zes personen.
Reserveer een fluisterboot

Consoleboot
Varen met een consoleboot is zeer comfortabel. U bestuurt de boot namelijk door middel van een stuurwiel. De boot is elektrisch aangedreven en uitgerust met comfortabele zitkussens. Een consoleboot is geschikt voor maximaal 7 personen.
Reserveer een consoleboot

Sloepen
Heerlijk genieten van de omgeving van Giethoorn? Dat kan in onze rietsloep. Deze is voorzien van een luxe kussenset en een stille elektromotor, zodat u nog meer kunt genieten van een dagje varen door de prachtige omgeving. De rietsloep is uitgerust met een GPS navigatie (met 8 verschillende routes) welke u langs de mooiste plekjes begeleid.
Reserveer een sloep

kanoverhuur

Kano of kayak
Zelf met een kajak of Canadese kano door Giethoorn en natuurgebied de Wieden varen. Er zijn verschillende routes te varen, deze routes variëren in karakter en tijdsduur van een uur tot een hele dag.
U krijgt bij vertrek een vaarroutekaart met diverse route mogelijkheden.
Reserveer een kano

arrangementen

Ieder jaar weer op zoek naar een origineel personeelsuitje, een perfect bedrijfsfeest, uitdagende teamdag of gezellig afdelingsuitje? Laat u inspireren door ons ruime aanbod van activiteiten, zowel voor grote als voor kleine groepen.

Wij hebben tal van arrangementen voor u samengesteld. Wellicht zit er iets voor u bij? Wilt u het net even anders? Belt u ons gerust voor andere opties of mogelijkheden op 0521 36 0099
Bekijk al onze arrangementen

Landactiviteiten

Fietstverhuur
Met een fiets gaat u op pad om het dorp en de omgeving van Giethoorn te verkennen. Over de bruggetjes en vonders, langs grachten, sloten en meren geniet u van het prachtige landschap.
Reserveer een fiets

Solexen
Solex rijden is een hilarische activiteit voor jong en oud. Wij bieden u de mogelijkheid om dit brommertje te (her)ontdekken. Na de uitleg gaat u de tocht van ongeveer 25 kilometer maken en zo ontdekt u Giethoorn en omgeving op een leuke manier. Al snorrend kunt u genieten van alles om u heen, samen met vrienden, familie of collega’s. We hebben diverse routes variërend in traject en afstand.
Reserveer een solex

Boogschieten
Boogschieten “Archery” is een eeuwenoude sport, waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een handboog. Na de speluitleg van onze instructeur is het aan u om uw schietkunsten te vertonen.
Reserveer boogschieten

Kruisboogschieten
Kruisboogschieten is een uitdagende combinatie van concentratie en precisie. Nadat je de boog hebt gespannen leg je de pijl op de pees en begint het richten waarbij je via een keep en een korrel op de roos mikt. De kruisboogpijl gaat gemiddeld twee keer zo snel naar het doel als een handboogpijl.
Reserveer boogschieten

Minigolf
Minigolf is een sport waarbij je een parcours van 18-holes met zo min mogelijk aantal slagen moet afleggen. Door verschillende hindernissen staat u bij elke baan weer voor een uitdaging. Sla de bal door een looping, het doolhof of een hole-in-one in het net. De winnaar ontvangt een oorkonde als bewijs.
Reserveer Minigolf

reserveer een boot reserveer een solex reserveer een fiets Bekijk Arrangementen
handbboh schieten