Beleef Giethoorn deze zomer

Heb jij al – nieuwe – vakantieplannen? Zo niet, dan hebben we een leuke tip voor je: Giethoorn is een perfecte plek voor een superleuke vakantie in eigen land. Nu de coronamaatregelen iets zijn versoepeld, kun je voorzichtig gaan denken aan je vakantiebestemming voor deze zomer. Dat wordt in ieder geval een vakantie in Nederland. En dat heeft ook zijn charme, moet je maar denken! Je – verre – buitenlandreis komt later wel weer. Beleef Giethoorn en ga weg met mooie herinneringen!

Beleef Giethoorn en omgeving

Ook Nederland heeft mooie steden groot en klein, prachtige plaatsjes en fantastische natuurgebieden. Een tip voor je zomervakantie in Nederland is Giethoorn. Ons waterrijke dorpje ligt in het fascinerende Nationaal Park Weerribben-Wieden, een uniek waterlandschap waar je te voet, per fiets of met de boot uren rond kunt dwalen.

Wil je weten hoe je het beste in Giethoorn kan komen? Lees dan dit artikel.

Overnachten in Giethoorn

Boek een weekend, een midweek of een week of een dagje Giethoorn en verken alles wat ons unieke dorpje en omgeving te bieden hebben. Voor een kort verblijf is overnachten in Giethoorn in een hotel ideaal, volpension of halfpension, een overnachting in een hotel in Giethoorn is pure verwennerij.

Kampeerders kunnen een paar nachtjes, maar natuurlijk ook langer, hun tent opzetten op een camping in Giethoorn. Sommige campings in Giethoorn liggen direct aan het water. Wil je weten welke dat zijn? Bekijk welke campings in Giethoorn jou aanspreken en boek op tijd je favoriete plek!

Een andere optie is een huisje huren op een vakantiepark in Giethoorn. Je eigen optrekje, waar je de tijd aan jezelf hebt. Bij de vakantieparken in Giethoorn die direct aan het water liggen, kun je huisjes of chalets huren inclusief boot. Dan zit je echt gebeiteld, want zeg je Giethoorn, dan zeg je varen! Reserveer hier je boot.

Uit eten in Giethoorn

Nu per 1 juni de horeca weer gedeeltelijk opengaat, kun je ook tijdens je vakantie in Giethoorn uit eten. Dit zal uiteraard een beetje anders zijn dan je gewend bent. Reserveren zal bijvoorbeeld noodzakelijk zijn bij een restaurant in Giethoorn. Niet helemaal spontaan misschien, maar dan weet je wel zeker dat je een plekje hebt. Uit eten in kan bij allerlei leuke restaurantjes, grand cafés en andere eetgelegenheden. De keuze is heel divers en de menukaarten idem dito. Als je een huisje huurt in Giethoorn, kun je ook kiezen voor de bezorg- of afhaalservice van de restaurants in Giethoorn.

TERUG
reserveer een boot of sloep in giethoorn
reserveer een arrangement in giethoorn
300 bij 300 giethoorn.com fiets echopper tandem elektrische