kroondomein giethoorn chaletpark

Binnenpad 33A
8355 BR  Giethoorn
085 21 00 826

over het park

Chaletpark “Kroondomein” Vakantie aan het water

Op een van de mooiste plekjes in het dorp Giethoorn, aan het “Bovenwijde” op royale kavels aan het water staan de chalets met het comfort voor alle seizoenen. Alles chalets hebben een eigen ligplaats voor de boot en liggen direct aan het meer of aan een van de grachtjes naar het “Bovenwijde”.

Het kleinschalige chaletpark ligt in het autovrije gedeelte van Giethoorn-Middenbuurt, waardoor u de complete rust ervaart van een vakantie aan het water. Een unieke plek in het hart van een schitterend natuurgebied van ruim 13-duizend hectare, het nationaal park Weerribben-Wieden.

Omringd door natuur en water in het hartje van het gastvrije dorp Giethoorn nabij alle voorzieningen van restaurants, terrassen en winkels.

faciliteiten

Chaletpark Kroondomein is gelegen in een veel groter Natuurdomein namelijk, Giethoorn. De prachtige omgeving opent iedere dag opnieuw uw ogen en laat u de adembenemende natuur ontdekken. Wanneer u zelf in het bezit bent van een bootje kunt u deze bij uw woning plaatsen en anders huurt u een boot bij één van de vele bootverhuurders in het centrum. Op deze manier kunt u stilzwijgend de meren en ongerepte natuur verkennen terwijl u de prachtige watervogels voor uw bootje onderwater ziet duiken. Komt u plots een koe tegen in een van de grachten? Schrik niet, dit is de normaalste zaak in Giethoorn. De dieren zoeken enkel verkoeling op hete zomerdagen. Ook aan het contact met het thuisfront is gedacht. Het vakantiepark biedt een goede internetverbinding waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.