Waar kun je overnachten in Giethoorn

Overnachten in Giethoorn kan bij tal van accommodaties. Wat voor jou geschikt is, hangt onder meer af van hoelang je in het dorp verblijft en hoeveel comfort je wilt. Ook speelt bij het boeken natuurlijk mee met hoeveel personen je komt en wat je budget is. En het seizoen in Giethoorn … ook niet onbelangrijk. In de winter ga je niet met een tentje op de camping staan en in de zomer is airco misschien een belangrijke voorwaarde voor je. En wat ga je doen in Giethoorn? Wil je bijvoorbeeld ook nog kunnen beschikken over een fiets of een boot?

 

Vakantiehuizen in Giethoorn

Wil je overnachten in Giethoorn Netherlands, omdat je er een nachtje een weekend of een week of langer wilt doorbrengen? De volgende types (groeps)accommodaties in Giethoorn zijn te boeken.

  • Hotel

  • Vakantiehuis / vakantiewoning

  • Bed and breakfast

  • Camping

  • Camperplaatsen

  • Vakantiepark

  • Appartement

Op onze site vind je tal van accommodaties om je op te oriënteren. Je kunt in de meeste gevallen direct contact leggen met de accommodatie van je keuze en/of direct boeken.

Overnachten in Giethoorn

Je kunt overnachten in Giethoorn zo lang en zo comfortabel en uitgebreid maken als je wilt. Ook kun je via onze website direct een vakantiehuis in Giethoorn boeken. We lopen alle mogelijkheden hier even met je door. Dan hoef je daarna alleen nog maar te kiezen en te boeken. Dan kun je lekker gaan aftellen tot je vakantie in Giethoorn! Bij sommige accommodaties is een boot inbegrepen. Als dit niet het geval is, kun je altijd een boot reserveren.

Hotel overnachting voor 2 personen in Giethoorn

Een hotel boeken is praktisch als je met zijn tweetjes wilt overnachten in Giethoorn. Een hotel is de perfecte uitvalsbasis als je van plan bent om vooral veel buitenshuis te zijn. Een goed bed, een douche en eventueel ontbijt, lunch en diner zijn voor je geregeld. Je hoeft niet zelf koken en hebt geen huishoudelijke taken. Boek je een hotel in Giethoorn, dan heb je ook echt vakantie! Ons mooie dorp beschikt over een aantal fraai gelegen hotels met uitstekende service.

Een vakantiewoning huren in Giethoorn

Het voordeel van een vakantiehuis in Giethoorn is dat je de tijd aan jezelf hebt. A home away from home …. Met een groep vrienden of je gezin of familie samenzijn in een vakantiehuisje of appartement in Giethoorn en genieten van een compleet nieuwe omgeving. Het heeft toch altijd iets speciaals. Een prima plek om samen te starten en af te sluiten en verder elk je gang te gaan. De vakantiehuisjes in Giethoorn staan altijd in een prachtige omgeving. Extra speciaal is het als je kiest voor een vakantiewoning direct aan het water.

Goedkoop overnachten in Giethoorn

Bed and breakfast

Een bed and breakfast is letterlijk vertaald natuurlijk een slaapplek en een ontbijt. De meeste bed and breakfasts bieden tegenwoordig wel wat meer. Dat geldt ook voor de bed and breakfasts in Giethoorn. Soms is het een ruimte bij mensen in huis, met gedeelde voorzieningen. Het kan ook een deel van een woonboerderij zijn, zoals een deel of een bovenverdieping met eigen voorzieningen. Vaak ook heb je een (bescheiden) eigen onderkomen nabij de woning van de eigenaar. Dan is het eigenlijk meer een klein vakantiehuis in Giethoorn. Een bed en breakfast is vaak heel betaalbaar en afhankelijk van de voorzieningen ook prima geschikt voor een langer verblijf.

Camping

Wil je goedkoop overnachten in Giethoorn, kies dan voor kamperen op een van de vele campings in Giethoorn. Er zijn veel mooie campings in Giethoorn en omgeving te vinden zoals Camping D’Hof . Een aantal campings bevinden zich op rustige en natuurlijke plaatsen rondom het dorp. Andere midden in het dorp, terwijl je toch op een plekje aan of vlak bij het water zit. Onbetaalbaar toch? Figuurlijk wel, letterlijk dus niet. Overnachten op een camping in Giethoorn is een manier goedkoop overnachten en vakantie vieren. Als het weer dan ook nog mee zit, zit je helemaal gebeiteld!

Camperplaatsen

Ook met de camper kun je uitstekend verblijven in Giethoorn. Vervoer naar Giethoorn en overnachting in een, hoe praktisch is dat?! En het is een manier van goedkoop overnachten in Giethoorn als je de camper eenmaal (gehuurd) hebt. Je kunt met je camper terecht op sommige campings, maar ook op een camperterrein aan de haven. Veel boerderijen rond het dorp hebben ook een camperplaats in Giethoorn. Uiteraard met alle benodigde voorzieningen. Feit is wel dat je met je camper niet in het dorpscentrum kunt komen. In het centrum van Giethoorn kun je alleen varen, wandelen en fietsen.

Groepsaccommodatie

Ook als je een groepsaccommodatie in Giethoorn wilt boeken, is er keus genoeg. Er zijn accommodaties (vaak in boerderijen, maar ook aan of op het water) voor kleine en grotere groepen, tot wel 40 personen. Als je met een groep naar Giethoorn wilt, bijvoorbeeld met een schoolreis of je familie, kun je er natuurlijk ook voor kiezen een aantal vakantiehuisjes in Giethoorn te huren die bij elkaar staan – bijvoorbeeld op een vakantiepark.

Vakantiepark Giethoorn

Op een vakantiepark kun je kiezen uit verschillende vakantiehuisjes van verschillende grootte op een plek naar keuze. Als je op tijd bent tenminste, want vakantiehuisjes op de mooiste plekjes zijn natuurlijk het snelst verhuurd! Een vakantiehuisje in Giethoorn met boot en aan het water … Dat is toch helemaal fantastisch?! Dan beleef je Giethoorn echt maximaal. Is het niet gelukt om een vakantiewoning met boot te boeken, dan kun je altijd een boot reserveren.

Zoek je wat te doen in Giethoorn?

Wil je tijdens je vakantie of verblijf in Giethoorn wat leuks doen? Kijk dan ook even bij de fantastische arrangementen in Giethoorn die we voor je selecteerden. Of kies voor een van deze activiteiten. Boeken is zo gepiept. Ook op de agenda vind je wat er allemaal te doen is in Giethoorn.

Geniet van je verblijf in Giethoorn!

advertenties
reserveer een boot of sloep in giethoorn
reserveer een arrangement in giethoorn
300 bij 300 giethoorn.com fiets echopper tandem elektrische