het wapen van giethoorn

ds T.O. Hylkemaweg 10c
8355 CD Giethoorn
Telefoon: 0521 853577

www.hetwapenvangiethoorn.nl

Genieten, proeven en beleven.

Voel je welkom bij Het Wapen van Giethoorn.

Trots ontvangen wij je in onze nieuw verbouwde locatie, bij de poort van Giethoorn. Onder het genot van een ontbijt, lunch of borrel kun je hier lekker bijpraten of gewoon even rustig bijkomen. Bij mooi weer zit je op het zonnige terras, in de winter heerlijk binnen bij de open haard.

Het Wapen van Giethoorn heeft meer te bieden dan alleen wat lekkers: je doet hier ook inspiratie op voor een cadeau, souvenir of je eigen woon- en kookideeën. Van de lampen en kruiden tot de theepot en wanddecoraties, bijna alles wat je ziet is te koop in onze shop. Eat, drink & shop, noemen we dat.

EAT
Begin je dag goed met een Wake-up call: een klein ontbijtje, verse muffin of taartje met een lekkere kop Blue Mountain-koffie of een Chai Tea. Lunchen met een bijzondere tosti, of een versgebakken broodje of bagel. Bij de borrel serveren wij een Gieters plaankie. Geniet van het lekkers dat wij voor je maken.

DRINK
Wij schenken niet alleen met zorg uitgezochte biertjes van lokale bierbrouwers, maar ook van onze Belgische vrienden. Zo is er altijd heel veel keus. We vertellen ook graag een mooi verhaal over de brouwerij of het ontstaan van een biertje. Geniet ervan met een Gieters plaankie.

SHOP
Achter in ons pand vind je onze shop. Een plek om inspiratie op te doen voor een cadeau, souvenir of leuke woon- en kookideeën. De koffie, kruiden en oliën die je hebt geproefd zijn in de shop verkrijgbaar. Zo kun je ook thuis dat heerlijke ‘Gieterse’ gevoel beleven.