Eten & Drinken in Giethoorn
Eten & Drinken
Overnachten in Giethoorn
Slapen
Varen in giethoorn
Varen
Doen in Giethoorn
Activiteiten
infomratie over Giethoorn
Informatie
Arrangementen in Giethoorn
Arrangementen

homevaren – suppen

SUPPEN IN GIETHOORN

Het Hawaaiïaans Hoe he’e nalu, oftewel suppen is een snel groeiende vrijetijdsbesteding. Staande op een (iets aangepaste) surfplank gebruik je een lange peddel om jezelf voort te bewegen. 

De sport is een broertje van het surfboarden en vindt zijn oorsprong in Hawaii. In Giethoorn worden regelmatig kleine of grote evenementen georganiseerd waarbij u met vrienden of familie leuke tochten kunt maken door Giethoorn en haar schitterende omgeving.

Huur direct een SUP Board in Giethoorn alle arrangementen met suppen

Hieronder vindt u een overzicht met alle bedrijven die supps verhuren in Giethoorn

SUPPEN IN WEERRIBBEN WIEDEN

Ben je op zoek naar een superleuke wateractiviteit in Weerribben-Wieden? Kies dan voor suppen! Suppen is een snelgroeiende vrijetijdsbesteding. Staande op een aangepaste surfplank gebruik je een lange peddel om jezelf voort te bewegen. Weerribben-Wieden is hiervoor een uniek landschap: het is net een mozaïek van vaarten, sloten, meren, weilanden en moerassen. Door het laagstaande en bovenal, rustige, water is het heerlijk om te suppen tussen de rietkragen door!

Huur direct een SUP Board in Weerribben Wieden

Bedrijven die supps verhuren in Weerribben Wieden

Makkelijk en snel te leren
Suppen: het is hip, sportief én snel te leren. Jong, oud, onhandig óf juist een topsporter? Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een zwemdiploma! Als je denkt dat je constant in het water ligt, heb je het mis! De meeste mensen vallen namelijk niet één keer. Je raakt snel vertrouwd met je board en SUP-boards zijn erg stabiel. Als het lekker weer is, kun je natuurlijk tussendoor een verfrissende duik nemen. Je kunt namelijk gemakkelijk van je SUP-board af en springt er zó weer op.

Laat je verrassen door prachtig Weerribben-Wieden
Ben je het staan op je board even zat? Je kunt ook lekker relaxt gaan zitten (of liggen) en bij mooi weer al dobberend van het zonnetje genieten. Zodra je de smaak te pakken hebt van het Suppen kun je de prachtige, verrassende omgeving van Weerribben-Wieden ontdekken. Doordat je op je board staat kun je over het riet heen kijken en heb je een prachtig uitzicht!

Informatie aanvraag

    Naam *

    E-mail *

    Telefoonnummer *

    Uw aanvraag

    * Verplichte velden