Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill

Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
Telefoon 0521 712420

KINDVRIENDELIJK RESTAURANT

Uit eten met kinderen? Eetcafé Giethoorn is een echt familierestaurant met speeltuin en speelzolder. Hier vind je bijvoorbeeld een ballenbak, mini kegelbaan en nog veel meer! Ons Build-your-own-burger concept is bovendien super leuk voor kids.

RESTAURANT CENTRUM GIETHOORN

Eetcafé Giethoorn is gelegen in het centrum van Giethoorn aan de dorpsgracht. Zo loopt u vanaf de auto binnen 5 tot 10 minuten naar het restaurant. Het beste BBQ, grill & hamburger restaurant van Giethoorn.

FLAMING HOT ARRANGEMENTEN

Kom voor een dagje uit in Giethoorn naar ons Eetcafé. Wij bieden vele familieuitjes, bedrijfsuitjes en sportieve activiteiten die je kunt combineren met een lunch of diner. Uniek zijn onze Escape & VR games, welke garant staan voor een dag vol avontuur!

GRILL – BBQ & BURGERS BIJ EETCAFE GIETHOORN

In het historische centrum van het mooie waterdorp ligt restaurant Eetcafe Giethoorn Burgers & Grill. Een sfeervolle diner – grill restaurant, waar het goed vertoeven is. De robuuste maar gemoedelijke sfeer, de uitstraling, terras aan het water en natuurlijk de gezellige en gastvrije service staan daar garant voor.

Ons grill restaurant is gevestigd aan de Dorpsgracht in Giethoorn, gelegen naast museum de Oude aarde en zijn te bereiken via één van de authentieke bruggetjes die Giethoorn kenmerken. U wandelt naar het restaurant dat met zijn terras grenst aan de uitlopers van ’t Bovenwijde.

Vanaf het terras vertrekken de rondvaartboten en/of fluisterboten of zet u de eerste stappen op het water in de aquabubble

Eetcafe Giethoorn is met uitstek het familie restaurant van Giethoorn. De grote speelzolder, met ballenbak, mega blocks en andere kinderfaciliteiten, is alleen te bereiken via het restaurant en staat garant voor een rustig onbezorgde lunch of diner, terwijl de kinderen zich gezellig vermaken. Daarnaast bieden de biljart, Airhockey, Darts en kegelbaan vertier voor de gehele familie

ARRAngementen