Hotel Brasserie De Pergola

Hotel Brasserie de Pergola
ds T.O. Hylkemaweg 7
8355 CD Giethoorn

hotel de pergola

Hotel Brasserie de Pergola het énige hotel echt in het centrum van het authentieke Giethoorn. Modern, maar persoonlijk en comfortabel. De gastvrije sfeer zorgt er voor dat u zich direct thuis voelt. Hotel Brasserie de Pergola heeft alle faciliteiten in huis voor een onbezorgd en plezierig, ontspannen verblijf. Het hotel ligt aan het water, met een gratis parkeerplaats voor de deur.

Hotel Brasserie de Pergola beschikt over 20 comfortabele rookvrije kamers en heeft de mogelijkheid tot boeking van meer kamers door samenwerking met nabijgelegen hotels. De hotelkamers beschikken over heerlijke lits-jumeaux bedden, een eigen bad en/of douche (en sommige kamers hebben een whirlpool), toilet, zitje, TV en toeristische informatie. Uiteraard heeft u ook wi-fi tot uw beschikking in het gehele hotel.

reserveer een kamer

brasserie de pergola

Bij binnenkomst in Hotel Brasserie de Pergola ervaart u direct de gastvrijheid waar Giethoorn zo trots op is. Vriendelijke personeel, stijlvol interieur, heerlijke gerechten, alles om u in rust te laten genieten van uw avondje uit.

U kunt in de Brasserie terecht voor een hapje en een drankje, lunch, plateservice en à la carte, allemaal herkenbare gerechten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Naast onze lunchkaart, platekaart en à la carte menukaart hebben wij elke vrijdagavond ook de mogelijkheid van onbeperkt spareribs eten (de lekkerste van Nederland). Daarnaast hebben wij met regelmaat één van onze all-you-can-taste avonden (op zaterdag). Uit een speciale menukaart kunt u onbeperkt de hele avond genieten door uw eigen proeverij samen te stellen. Zie onze agenda voor onze eerstvolgende all-you-can-taste avond. Ook kunt u relaxen met vriendinnen, familie en collega’s van een heerlijke high tea of vitale tea!

Onze wijnen worden zorgvuldig samengesteld op de menukaart in samenwerking met Eleveld Wijnen uit Steenwijk, waar we elk seizoen gezamenlijk de heerlijkste wijnen uitzoeken. We hebben ook een uitgebreide speciaalbieren kaart en een mooie theekaart.

botenverhuur

Fluisterboot huren in Giethoorn? Wil jij een rondje varen door “Het Venetië van het Noorden” en genieten van de prachtige natuur die Giethoorn te bieden heeft? De fluisterboot is eenvoudig te bedienen en varen ongeveer 6 kilometer per uur. Doordat de motor fluisterstil is hoort u het kabbelen van water waardoor u heerlijk & ontspannen van de prachtige natuur in Giethoorn kunt genieten. 
 Reserveer een boot

rondvaarten

Wilt u een rondvaart door Giethoorn?  Wenst u een rondvaart op maat dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij willen graag uw wensen èn detail met u doorspreken zodat wij een onvergetelijke tocht voor u kunnen arrangeren. U kunt ons een mail sturen via info@giethoorn.com of bel ons op 0521 36 0099

boek een rondvaart
reserveer een boot reserveer een kamer