de harmonie

Beulakerweg 55
8355 AB Giethoorn
0521 361 372

4 sterren Hotel de Harmonie Giethoorn is ideaal voor liefhebbers van watersport en natuur. Gasten kunnen de omgeving verkennen met een fiets of boot, die te huur zijn bij het hotel. De Harmonie biedt ruime hotelkamers, een restaurant, terras en gratis parkeergelegenheid. Natuurreservaat De Wieden en het oude dorp zijn dichtbij.

Hotelkamers

De ruime kamers hebben een smaakvol interieur en zijn voorzien van een toilet, douche of bad, een gezellig zithoekje, televisie, kluisje, draadloos internet en een telefoon. Naast deze voorzieningen beschikken de luxe kamers ook over een eigen terras aan de waterkant. Een hotelkamer met terras aan het water is natuurlijk dubbel genieten, lekker in de zon zitten of heerlijk vissen aan de waterkant.

Eten & Drinken

Het ontbijtbuffet staat dagelijks klaar van 08:00 tot 10:00 uur. In het restaurant serveert men lekkere gerechten, die bereid worden met dagverse producten. Op het menu vindt u typische streekgerechten als gebakken paling en eendenborstfilet. Naast à la carte gerechten biedt het restaurant ook dagmenu’s. De keuken is open tot 21:00 uur. Op warme dagen kunt u plaatsnemen op het terras en genieten van het zonnetje en het uitzicht op de langsvarende bootjes.

Varen

Hotel Restaurant De Harmonie verzorgt dagelijks rondvaarten door het “oude dorp” van Giethoorn en het aangrenzende natuurgebied “De Wieden”.

Een natuur-dorps-rondvaart, Candlelight-rondvaart of een rondvaart in een luxe electrische sloep behoren allen tot de mogelijkheden. Afvaarten zijn direct vanaf de aanlegsteiger van Hotel-Restaurant De Harmonie. Een rondvaart is al mogelijk vanaf 7 euro p.p.

Wilt u graag zelf het dorp en de omgeving verkennen? Dat kan natuurlijk ook. Hotel De Harmonie beschikt over diverse fluisterboten, luxe sloepen en kano’s.

Hotel de Harmonie Giethoorn , genieten van rust en kalmte in Giethoorn !