Er zijn tal van activiteiten die je kunt doen in Giethoorn en omstreken, hieronder een overzicht van verschillende activiteiten in Giethoorn. Maar als je naar het waterdorp komt, is de eerste must-do natuurlijk: varen. Hangt er een beetje van af in welk seizoen je komt. Maar vanaf het water beleef je het dorp in optima forma. Je hebt natuurlijk wel een beetje geluk nodig wat het weer betreft. Als het de hele week mooi weer is, kun je je wel meerdere dagen vermaken op het water. Ga je kanoën of met een sloep op pad? Check welke boten je kunt huren Giethoorn.

Tips voor een leuk arrangement in Giethoorn

Als je uitgevaren bent of het weer werkt net niet mee tijdens jouw dagje of vakantie in Giethoorn, geen nood! Er zijn heel veel superleuke arrangementen, al dan niet in combinatie met varen.

Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een Giethoorn arrangement, daarin zijn verschillende activiteiten in Giethoorn voor je gecombineerd. Sommige met eten en drinken, andere met varen en sommige met allebei plus eventueel een aanvullende activiteit. Een workshop, handboogschieten, VR gamen, speurtocht en ga zo maar door.

Er is al een Giethoorn arrangement voor 2 personen, maar ook voor 25 personen of meer is een passend arrangement te boeken. Het kan heel uitgebreid of luxe, maar ook eenvoudig. Je hebt keuze uit een zestigtal variaties van een arrangement in Giethoorn. En staat niet precies het juiste arrangement ertussen wat u zou willen doen, dan kunnen we ook een arrangement op maat samenstellen speciaal voor u. Hieronder een opsomming van enkele leuke arrangementen…

Familie arrangement: rondvaart en activiteiten

Dit complete arrangement in Giethoorn heeft alles in zich. Je maakt eerst een prachtige rondvaart (inclusief lunch) door de schitterende natuur. Daarna ga je minigolfen op een 18-holes baan en je sluit af met een punter-puzzeltocht: varen en onderweg allerlei vragen beantwoorden. Bekijk alle details van dit arrangement.

midgetgolf in giethoorn

Rondvaart met Illy koffie en koek

Ontdek Giethoorn aan boord van een overdekte rondvaartboot. Een mooie vaartocht, waarbij de schipper je van alles vertelt over het dorp. Ondertussen geniet je van een vers kopje Illy koffie met wat lekkers erbij. Lees hier alle informatie over dit Giethoorn arrangement.

Culinair Giethoorn

Tijdens een uitgebreide rondvaart van 2 uur met de beste schippers van Giethoorn stopt u in het centrum bij Edel en sierstenenmuseum De oude Aarde. Na deze mooie rondvaart begint het culinaire genieten met een 4 gangen culinair menu. En ook overdag wordt u al verwent met culinaire hoogstandjes. Lees hier alle informatie over dit arrangement.

Bootdropping en barbecuen

Eerst wordt je ontvangen met koffie en appelgebak. Daarna spannend, actief en competitief! Je wordt met je groep gedropt bij de punters, daarna is het aan jullie om de weg te vinden door het dorp. Na alle inspanning kun je ontspannen genieten van een heerlijke barbecue. Lees alle details van dit arrangement.

boogschieten in giethoorn

VR Bombsquad diner

Een uitdagend uitje voor een groep vrienden, je familie of als vrijgezellenfeest! De tijd loopt en het is aan je team – the Bombsquad – om een aantal explosieven onschadelijk te maken. Zenuwslopend, want de tijd tikt weg en goede communicatie is key. Lukt het jullie op tijd?

Je speelt drie rondes en na elke ronde volgt een gang van het driegangenmenu. Lees hier alle details van dit arrangement.

Klootschieten te water

Voor actievelingen is dit het ideale arrangement in Giethoorn. Na ontvangst met koffie en thee begin je aan een punterpuzzeltocht. Ontdek Giethoorn al puzzelend en punterend en kom van alles over het dorp te weten. Na een korte pauze op ‘het eilandje’ is het tijd voor klootschieten te water: een superleuke variant van dit aloude spel. Terug bij het startpunt van de vaartocht wacht de volgende uitdaging: boogschieten. Bekijk de details van dit arrangement.

punteren in giethoorn

High tea in Giethoorn

Een high tea is immens populair. Geen wonder, want het is de perfecte proeverij van hartigs en zoets van Engelse lekkernijen – en soms ook snoeperijtjes met een eigen twist. Een High Tea ontbreekt dan ook niet in onze lijst. Dit is een aanrader om te doen met een vriendinnenclub!

Bent u niet zo van theedrinken, dan kunt u ook kiezen voor High Wine of High Beer

GPS Schatzoeken in Giethoorn

Na een ontvangst met koffie met appelgebak stapt u in uw bootje met GPS toestel om op zoek te gaan naar schatten. Op verschillende locaties liggen deze schatten verstopt, die u kunt vinden met een GPS-ontvanger. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. NA afloop natuurlijk even nazitten met een hapje en drankje. Lees hier alle informatie over dit Giethoorn arrangement.

All-inclusieve arrangement

Kom niet voor verrassingen te staan vandaag. Alles is inbegrepen in dit arrangement. Alle activiteiten die u in Giethoorn moet doen, zoals een rondvaart, punteren en een dorpsbezichtiging maar ook de hapjes en drankjes tijdens deze dag zijn al ingegrepen. Lees hier de details van dit arrangement.

Mediterraans Giethoorn

Dit arrangement laat je stralen als een zonnetje en als de zon ook nog echt schijnt waan je je in spanje met heerlijke churro’s, een mediterraanse picknick en een uitgebreid tapasbuffet. Tussendoor wordt er natuurlijk ook nog gevaren met een punter of fluisterboot en kunt u heerlijk rondslenteren in het prachtige Giethoorn. Lees hier de details van dit arrangement.

solex rijden in giethoorn

Verken de omgeving van Giethoorn per Solex

Een klassieker onder de brommers: de Solex. Ontdek deze fijne bromfiets (opnieuw) en ga ermee op pad om de omgeving van Giethoorn te verkennen. Superleuk voor jong en oud! Er zijn verschillende routes mogelijk. Is dit wat voor jou? Lees hier de details van dit arrangement.

Giethoorn per fluisterboot met pannenkoeken

Dit arrangement is een goed begin van je bezoek aan Giethoorn. Je start met onbeperkt koffie of thee met arretjescake en maakt dan puzzeltocht per fluisterboot. Bij terugkomst wacht er een heerlike pannenkoek op u te wachten, waarna je het dorp te voet kunt gaan verkennen. Lees hier de details van dit arrangement.

Zoals gezegd, dit is slechts een greep. Zoek je (net) iets anders, bekijk dan het complete aanbod arrangementen!

 

Wil je weten hoe je in Giethoorn kan komen? Lees dan dit artikel.

TERUG
reserveer een boot of sloep in giethoorn
reserveer een arrangement in giethoorn
300 bij 300 giethoorn.com fiets echopper tandem elektrische