Vrijgezellendag in Giethoorn

Gaat je beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en heb jij de eer (of de pech) om de vrijgezellendag te regelen? No worries! Wij hebben een aantal ideeën en programma’s voor je op een rij gezet om er een onvergetelijke vrijgezellendag in Giethoorn van te maken.

Boat, Beer en Bites

Vrijgezellendag, mannenuitje of vriendinnenuitje in Giethoorn? – het meest stoere uitje in Giethoorn.

Na ontvangst met koffie met arretjescake gaan jullie 3 uur uitwaaien tijdens een fluistertocht door Giethoorn. Je ziet de mooiste plekjes van Giethoorn vanaf het water en komt door de beroemde dwarsgracht met haar talloze bruggetjes.

Bij terugkomst komt het stoere werk…Beer & Bites! waarbij je de mogelijkheid hebt om je eigen burger kan samenstellen. Dat wordt smullen!

Bekijk hier dit leuke uitje.

Solex rijden in Giethoorn en omstreken

solex rijden in giethoorn

Nog nooit op een Solex gereden? Dan is een vrijgezellenfeest in Giethoorn het ideale moment om kennis te maken met dit prachtige vervoersmiddel. De Solex is de legendarische bromfiets met zijn onderscheidende uiterlijk. Deze klassieker was vooral in de jaren zestig populair bij de jeugd in Nederland. In de omgeving van Giethoorn heb je prachtige routes die je kunt rijden met de Solex samen met je vrienden.

Wil je op je vrijgezellendag in Giethoorn meer dan alleen Solex rijden? Dat kan! Je kunt verschillende activiteiten in Giethoorn eenvoudig combineren.

Bootje huren

Een vrijgezellenfeest in Giethoorn is niet geslaagd zonder een tochtje door het dorp met de boot. Leuke mensen, lekker eten, drank, een mooie boot, een prachtige omgeving en natuurlijk mooi weer. Dit zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Giethoorn. Er zijn diverse boten voor een vrijgezellenfeest. Wat dacht je van een luxe sloep om zelf mee te varen door Giethoorn

Boot huren met privéschipper

Wat ook kan, en dan doe je het echt luxe: een boot huren met schipper erbij. Dan heeft het hele gezelschap de handen vrij. Als je je vrijgezellenfeest in Giethoorn op deze manier wilt organiseren hebben een aantal opties voor je.

Kickbike

Mag jouw vrijgezellendag in Giethoorn ook een lekker actief element bevatten voor lichaam en geest? En zijn jullie niet vies van een beetje competitie? Dan is Giethoorn Boat & Kickbike helemaal te gek om te doen! In teams gaan jullie niet alleen de omgeving verkennen, maar ook de strijd met elkaar aan. Onderweg zullen jullie de nodige vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren. 

Meer weten?

Als je je vrijgezellendag in Giethoorn of in de buurt van Giethoorn wilt organiseren, kunnen we je vast helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact via 0521 36 0099 op om de mogelijkheden te bespreken.