Vrijgezellendag in Giethoorn

Gaat je beste vriend of vriendin binnenkort trouwen en heb jij de eer (of de pech) om de vrijgezellendag te regelen? No worries! Wij hebben een aantal ideeën en programma’s voor je op een rij gezet om er een onvergetelijke vrijgezellendag in Giethoorn van te maken.

Varen, Bier en Burgers

Vrijgezellendag, mannenuitje of vriendinnenuitje in Giethoorn? – het meest stoere uitje in Giethoorn.

Na ontvangst met koffie en boerenbrok gaan jullie 2 uur uitwaaien tijdens een fluistertocht door Giethoorn. Je ziet de mooiste plekjes van Giethoorn vanaf het water en komt door de beroemde dwarsgracht met haar talloze bruggetjes.

Bij terugkomst komt het stoere werk…Burgers & Beer! waarbij je de mogelijkheid hebt om je eigen burger kan samenstellen. Dat wordt smullen!

Bekijk hier dit leuke uitje.

vrijgezellenfeest in giethoorn bier en hamburgers en Grill

Solex rijden in Giethoorn en omstreken

Nog nooit op een Solex gereden? Dan is een vrijgezellenfeest in Giethoorn het ideale moment om kennis te maken met dit prachtige vervoersmiddel. De Solex is de legendarische bromfiets met zijn onderscheidende uiterlijk. Deze klassieker was vooral in de jaren zestig populair bij de jeugd in Nederland. In de omgeving van Giethoorn heb je prachtige routes die je kunt rijden met de Solex samen met je vrienden.

Wil je op je vrijgezellendag in Giethoorn meer dan alleen Solex rijden? Dat kan! Je kunt verschillende activiteiten in Giethoorn eenvoudig combineren.

solex rijden in giethoorn

Bootje huren

Een vrijgezellenfeest in Giethoorn is niet geslaagd zonder een tochtje door het dorp met de boot. Leuke mensen, lekker eten, drank, een mooie boot, een prachtige omgeving en natuurlijk mooi weer. Dit zijn de juiste ingrediënten voor een geslaagd vrijgezellenfeest in Giethoorn. Er zijn diverse boten voor een vrijgezellenfeest. Wat dacht je van de Luxe Sloep Beulaker? Hier kun je met wel 10 personen in zitten. Ben je met minder mensen, kies dan de Sloep ’t Wiede, of boot ’t Wiede Deluxe boot voor 8 personen is een prima vervoersmiddel voor je vrijgezellendag in Giethoorn.

Boot huren met privéschipper

Wat ook kan, en dan doe je het echt luxe: een boot huren met schipper erbij. Dan heeft het hele gezelschap de handen vrij. Als je je vrijgezellenfeest in Giethoorn op deze manier wilt organiseren hebben een aantal opties voor je.

Bubbelvoetbal spelen

Jaaaa, ook een superleuk idee voor een vrijgezellendag: bubbelvoetbal. Het meest grappige en actieve uitje van dit moment! Bij bubbelvoetbal maakt het niet uit of je nou van voetbal houdt of niet, iedereen heeft gewoon plezier! Je zit met je bovenlichaam in een megagrote bal, dus het mag er ruig aan toegaan. Je kan bij bubbelvoetballen onbeperkt tegen elkaar aan ‘bumpen’.

Lachen voor spelers en publiek!

Je kunt op je vingers natellen dat dit zorgt voor hilarische momenten. En … bij bubbelvoetbal hebben niet alleen de deelnemers plezier. Ook het publiek geniet met volle teugen! Ideaal dus als een vrijgezellenuitje in Giethoorn. Nieuwsgierig geworden? Check alvast wat je van bubbelvoetbal kan verwachten!

Kickbike

Mag jouw vrijgezellendag in Giethoorn ook een lekker actief element bevatten voor lichaam en geest? En zijn jullie niet vies van een beetje competitie? Dan is King of Kickbike helemaal te gek om te doen! In teams gaan jullie niet alleen de omgeving verkennen, maar ook de strijd met elkaar aan. Onderweg zullen jullie de nodige vragen moeten beantwoorden en opdrachten moeten uitvoeren. Kroont jouw team zich tot King of Kickbike?

Uitdaging voor lichaam en geest

King of Kickbike is een combinatie van een sportieve activiteit, escaperoom achtige opdrachten, mooie natuur met een gezonde competitiviteit tussen de teams. De finale speelt zich af op het terras van ’t Binnenhof. De duur van het arrangement is ongeveer 120 tot 180 minuten inclusief eindspel. Een zeer uitdagend arrangement, mogelijk vanaf 4 personen.

klimbos in giethoorn

Klimbos arrangement

Ben je met je vrijgezellendag in Giethoorn? Dan is dit voor na het varen ook een leuke tip in de buurt! Gezellig met je vrienden klimmen en klauteren en na afloop barbecueën. Dit kan met het speciale ‘Into the Forest’ avondprogramma van het Klimbos. Je wordt ontvangen met een borrel en garnituur. Hierna ga je het Klimbos is en klim je twee uur lang op een hoogte van negen meter. Na dit actieve avontuur staat de barbecue al voor je aan. Na al die inspanning lekker genieten van hamburgers, braadworsten, spareribs en andere lekkernijen.

Meer weten?

Als je je vrijgezellendag in Giethoorn of in de buurt van Giethoorn wilt organiseren, kunnen we je vast helpen om er een onvergetelijke dag van te maken. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact via 0521 36 0099 op om de mogelijkheden te bespreken.

TERUG
reserveer een boot of sloep in giethoorn
reserveer een arrangement in giethoorn
300 bij 300 giethoorn.com fiets echopper tandem elektrische