smit's paviljoen

Binnenpad 29a
8355 BR Giethoorn
0521 36 1215
0521 36 2122

Al 80 jaar kunt u op ons panorama-terras heerlijke samen ontspannen en genieten van het schitterende uitzicht over het meer en het natuurgebied. Kom eens langs met collega’s, vrienden, familie of geliefde voor een unieke ervaring.

Wij hebben voor ieder moment van de dag een lekker hapje en drankje! Of u nu aan komt wandelen, even langs komt met de boot of met de hele groep een dag in Giethoorn vertoeft; het weidse uitzicht krijgt u er gratis bij!

Als u met een fluisterboot, punter of luxe Ottersloep bij Smit’s Paviljoen de haven uitvaart zit u direct op het Bovenwijde. Vanaf hier zijn er diverse mogelijkheden voor het varen van een mooie route: het dorp door, een toertocht langs dorpen in de regio of een mooie vaartocht door de natuur! Er is een speciale routekaart ontwikkeld met mooie tochten, variërend van een uur tot routes die de hele dag duren en u de mooiste plekjes van Giethoorn en omgeving laten zien.

Een gezellig restaurant in Giethoorn, gelegen aan het water met prachtig uitzicht: dat is Smit’s Paviljoen. U kunt bij ons terecht voor vele arrangementen, bootverhuur, een kop koffie, lunch, buffetten en gezellige barbecues.

Smit’s paviljoen – uniek en enige in zijn soort, voor een ieder een aanrader !

smit's paviljoen