Leven als een VIP

We zijn allemaal bekend met de luxelevens van de rijken ter aarde met bijbehorende voordelen. Niet in de rij hoeven te staan, op het exclusieve VIP deck in de club mogen zitten of in de skybox van hun favoriete voetbalclub met uiteraard het beste uitzicht en een privé ober tot hun beschikking. Alle ingrediënten om bijvoorbeeld een geweldige dag of avond te beleven. Heel begrijpelijk dat men ook opzoek is naar zo’n vipbehandeling in Giethoorn. Hier in Giethoorn zijn de mogelijkheden er dan ook om een geheel verzorgde dag te verkrijgen.

Giethoorn biedt op veel verschillende manieren deze extra speciale dag aan. Maar het doel is vrijwel altijd hetzelfde: genieten van je dag in Giethoorn zonder enige zorgen. Alles is geregeld en afgesteld op hoe u en uw mede-vips het willen. Zo heb je bijvoorbeeld luxe boot-tours, hier ga je met een privé schipper op een luxe manier Giethoorn ontdekken.

Beleef deze unieke ervaring

De VIP Arrangementen bieden allemaal iets unieks. U ziet plekken die u normaal niet zo snel zal ontdekken. Daarnaast krijgt u informatie uit eerste hand en is meer dan genoeg tijd om vragen te beantwoorden die u wellicht heeft. Eenmaal aan boord krijgt u heerlijke hapjes en drankjes aangeboden. Zo zal de ontspanning ten top zijn, samen met vrienden of familie genieten van de mooie plekjes van Giethoorn.

U kunt ook kiezen voor het gehele plaatje. Dan kunt u al worden opgehaald door de taxi en naar Giethoorn worden gebracht, maar u kunt ook zelf vervoer regelen natuurlijk. Daarna heerlijke lunchen bij 1 van de restaurants in Giethoorn. Vervolgens één van de luxe tours door Giethoorn nemen en bij terugkomst verrukkelijk dineren. Hierna kunt u zelf kiezen voor overnachting in Giethoorn of de taxi terug naar uw eigen paleisje. Zo heeft u een geweldige dag in Giethoorn gehad zonder enige stress, enkel ontspanning.

Dit klinkt allemaal heel exclusief en alleen voor de rijke bezoekers van Giethoorn. Dat hoeft zeker niet u kunt bijvoorbeeld met een groepje vrienden gaan en de prijs verdelen. Want het meemaken van zo’n bijzonder chique dag is een must. Een keertje beleven hoe het is om als vip te leven.

reserveer een boot of sloep in giethoorn
reserveer een arrangement in giethoorn
300 bij 300 giethoorn.com fiets echopper tandem elektrische

ONZE VIP ARRANGEMENTEN

Private Sunset Cruise

   2,5 uren
  1 tot 4 pers.

VIP Pakket € 695,-

meer informatie

Exclusive Private Cruise

   4 uren
  1 tot 4 pers.

VIP Pakket € 995,-

meer informatie

VIP Sloep met schipper

   2 tot 4 uren
  1 tot 6 pers.

vanaf € 250,-

meer informatie