De dames van de jonge

Hotel Restaurant de Dames van de Jonge
Beulakerweg 30
8355 AH Giethoorn
Telefoon: 0521 361 360

De Dames van de Jonge heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid. In het restaurant de dames van de Jonge, de tuinkamer of op het terras aan het water geniet u van pure gerechten met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving. De dames van de Jonge Hotel-Restaurant is een ideaal startpunt voor een natuurlijke ontdekkingsreis door cultuurhistorisch-interessante stadjes en dorpen. Ook kunt u bij de dames van de Jonge fluisterboten en fietsen huren. We zullen u gastvrij ontvangen in het mooiste gebied van Nederland.

Hotel

Het hotel heeft een rustiek, romantisch karakter met een streekeigen gastvrijheid. In het restaurant van de dames, de tuinkamer of op het terras aan het water geniet u van pure gerechten met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving. De dames van de Jonge Hotel-Restaurant is een ideaal startpunt voor een natuurlijke ontdekkingsreis door cultuurhistorisch-interessante stadjes en dorpen als Blokzijl, Vollenhove, Steenwijk en Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Bekijk beschikbaarheid of boek een hotelkamer bij de dames van de jonge

restaurant

Lekker borrelen bij de Dames van de Jonge, genieten van de bbq of buitenkeuken op het heerlijke terras, proef pure gerechten uit streek en seizoen die met passie zijn bereid door het keukenteam. De zonnige tuinkamer en het stijlvolle restaurant maken ieder bezoek tot een feestje. Vanaf acht uur ’s morgens kunt u al terecht voor een kopje koffie met Giethoornse lekkernij of een uitgebreid ontbijt. De kruidentuin die voor het terras ligt, herbergt allerlei ingrediënten die de basis zijn voor een aantal gerechten. Overal wordt aandacht aan besteed, van de inkoop van producten tot de gastvrije bediening aan tafel.

Boek een hotelkamer
de dames van de jonge