recreatiebedrijf geythorn

Recreatietbedrijf Geythoorn
Binnenpad 42
8355 BS Giethoorn

Website: www.boothurengiethoorn.nl

botenverhuur

Onze fluisterboten, sloepen, zeilpunters en kano’s zijn gemakkelijk te besturen en u heeft geen vaarbewijs nodig. Vanuit onze bootverhuur in het centrum van Giethoorn vaart u onder de nostalgische bruggetjes direct naar de mooie natuurgebieden. Aan grote groepen bieden wij ook rondvaarten aan. 

Fluisterboten
Wie fluisterboot zegt, denkt direct aan Giethoorn. De kleine bootjes zijn eenvoudig te besturen en je komt ze overal in Giethoorn tegen. Onze fluisterboten zijn compact, stabiel, hebben een platte bodem en zijn geschikt voor 5 of 7/8 personen. Ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Sloep
Met een sloep beweegt u zich gemakkelijk door de smalle slootjes van Giethoorn. Onze sloepen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Ideaal dus voor een dagje varen met collega’s, familie of vrienden. U huurt een sloep per dagdeel, dag of meerdere dagen.

Punter
Vaar op een wel heel authentieke manier door de sloten en grachtjes van Giethoorn. Trossen los op weg naar de natuur van Giethoorn en fluistervaren door het dorp.

Zeilpunter
Kies het ruime sop en vaar met onze zeilpunters de grote meren van natuurgebied De Wieden op. Zeer geschikt voor stoere zeelui en leuk als bedrijfs- of familie-uitje.

Kano & kajak
Kom al peddelend dichter bij de natuur in onze sit-on kajak en Canadese kano’s. De echte sportievelingen kunnen tijdens deze tocht hun krachten laten zien.

arrangementen

Voor familie’s, scholen, bedrijven of verenigingen hebben wij leuke, leerzame, sportieve en gezellige arrangementen samen gesteld.  Uw eigen dag naar wens invullen kan natuurlijk ook. Ons enthousiast en ervaren team zal zijn uiterste best doen om uw dag tot een groot succes te maken.

Wij hebben tal van arrangementen voor u samengesteld. Wellicht zit er iets voor u bij? Wilt u het net even anders? Belt u ons gerust voor andere opties of mogelijkheden op 0521 36 0099

recreatiebedrijf geythorn