PLUS ter schure

PLUS ter Schure
Eendrachtsplein 4
8355 DL Giethoorn

telefoon: 0521-361234
Internet: www.plus.nl

Welkom bij PLUS ter Schure

Welkom bij de lekkerste supermarkt van Giethoorn!

Welkom bij PLUS, de lekkerste supermarkt van Giethoorn. In onze nieuwe winkel vindt u een groot assortiment tegen lage prijzen. U kunt dus voor al uw boodschappen bij ons terecht! Kom ruiken en proeven in onze winkel, waar ambachtelijk en vers centraal staan.

De lekkerste groente van het seizoen. Nu doen, dit is het seizoen! Dat geldt zeker voor groenten en fruit. Deze vindt u dan ook volop op onze groenten- en fruitafdeling. Daarnaast vindt u hier heerlijke kruiden om uw gerechten extra lekker te maken. En heeft u zin in sinaasappelsap? Je kunt het bij ons zelf persen. Verser kan niet!

Het lekkerste vlees. Op onze vleesafdeling bieden wij een breed scala aan biologisch vlees, vleesvervangers en verantwoord vlees met het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Ons rundvlees van het ras Blonde d’Aquitaine is niet alleen zeer smaakvol, het is door de duurzame en diervriendelijke manier van produceren ook nog eens bekroond met twee Beter Leven sterren.

Het lekkerste brood uit eigen bakkerij. Smaken verschillen, daarom is er bij PLUS genoeg te kiezen. Neem nou onze broodjes. Ze worden in de winkel lekker knapperig gebakken. Dat ruikt lekker!

De scherpste prijzen in de buurt. PLUS vindt dat goed eten betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom houden we onze prijzen laag en hebben we elke week de scherpste aanbiedingen.

Vertrouwde gezichten in de winkel. Hoeveel er ook is veranderd in de nieuwe winkel, onze team medewerkers is hetzelfde gebleven. Klantvriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Precies zoals u van ons gewend bent.

Service van PLUS. Niet in de gelegenheid zelf uw boodschappen te doen? Bestel ze online via plus.nl of met de app bij PLUS Ter Schure in Giethoorn en laat uw boodschappen bezorgen of haal ze op wanneer het u het beste uitkomt.

Onze services

Naast boodschappen biedt onze winkel je een aantal extra voorzieningen. Bekijk hier het volledige overzicht van alle services in onze winkel.

openingstijden

Openingstijden regulier:
Ma t/m Za: 8:00 – 20:00
Zondag: 9:00 – 19:00

Openingstijden Seizoen (week 21 t/m week 36) :
Ma t/m Za: 8:00 – 21:00
Zondag: 8:00 – 20:00

Op speciale dagen hebben we aangepaste openingstijden: 

kijk de actuele openingstijden op deze pagina