De fanfare

Grandcafé De Fanfare
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn

grandcafe fanfare

Proef de sfeer van vroeger in ons etablissement met herinneringen aan de Film Fanfare in ons mooie dorp Giethoorn. Maar gelukkig zijn de keuken & bar van deze tijden!

Met zo’n zestig zitplaatsen ontvangt grandcafé Fanfare dagelijks gasten. Voor een heerlijke lunch, een borreluurtje of een diner kun je bij ons terecht. Ook voor bijzondere feestjes, speciale arrangementen en activiteiten!

En wat is Giethoorn zonder even te varen? Natuurlijk stapt u zo bij ons in de rondvaartboot of in één van onze sloepen al dan niet met een drankje aan boord. Laat je eens door ons verrassen…

arrangementen

Grand Café Fanfare is de perfecte aanvulling op je dagje uit en is méér dan een eetgelegenheid: je kunt hier ook terecht voor rondvaarten en dagtochten, voor feesten en partijen, voor recepties en bedrijfsuitjes: ook voor eenvolledig georganiseerde dagarrangementen. In de keuken weten ze van wanten en de chef stelt graag uw ideale buffet of diner samen!

Wij hebben tal van arrangementensamengesteld. Wellicht zit er iets voor je bij? Wilt u het net even anders? Belt u ons gerust voor andere opties of mogelijkheden op 0521 36 0099.
Bekijk alle arrangementen

eten & drinken

Bij De Fanfare kunt u genieten van een heerlijke lunchkaart. Wat dacht u van een overheerlijke uitsmijter of een maaltijdsalade? Speciaal voor onze gasten hebben we voor de avond zorgvuldig een aantal menu’s samengesteld. Natuurlijk kun je ook een eigen menu samenstellen tijdens het diner, die we serveren vanaf 17.00 uur. Ook voor een diner compleet met wijnarrangement willen wij je graag adviseren.

Op ons ruimte terras met heerlijke stoelen kun je genieten van de fluisterbootjes en de gezelligheid van ons dorp. Ook ’s avonds is het nog heerlijk nagenieten van je dagje Giethoorn op ons verwarmd terras.

gezelschappen

In Grandcafé Fanfare kunt u terecht voor groepen van 10 tot 150 personen. Ons gastvrije team verzorgt uw bijeenkomst graag tot in de puntjes. Voortreffelijke buffetten of een heerlijk speciaal voor u samengesteld menu. Ook de fameuze barbecues staan tot uw beschikking.

informatie aanvragen

  Naam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Uw aanvraag

  * Verplichte velden

  BOOTVERHUUR Informatie aanvragen