Kids Boevenspel Giethoorn

In het gemeentehuis van Giethoorn is een inbraak gepleegd. De politie is op zoek naar een onderzoeksteam die wil helpen om dit misdrijf op te lossen.

De politie heeft 12 bekende boeven als verdachte aangesteld. Er is echter slechts één boef die de inbraak heeft gepleegd. Weten jullie de boef op te pakken? 

BESCHRIJVING

In het boevenspel worden jullie het onderzoeksteam dat de boef op moet gaan pakken die de inbraak gepleegd heeft in het gemeentehuis. Help de politie bij het oplossen van dit mysterie.

Lopend door het dorp gaan jullie op zoek naar verschillende locaties met aanwijzingen over de inbraak. Op iedere locatie moeten jullie een opdracht, vraag, puzzel of raadsel beantwoorden of oplossen. Doe je dit goed, dan krijgen jullie informatie waarmee jullie verdachte boeven kunnen uitsluiten.

Voor dat jullie op onderzoek worden gestuurd krijgen jullie informatie over de inbraak en worden jullie uitgerust met een professionele GameApp en een map vol met benodigde formulieren. 

Het Boevenspel wordt gespeeld met een team van 4 – 7 personen. Lukt het jullie om de dader te vinden en dit misdrijf of te lossen?

KENMERKEN

Oplossen van een inbraak met je team

Tijdens je speurtocht door Giethoorn krijg je tips, vragen, breinbrekers en opdrachten die uiteindelijk zullen leiden naar het oplossen van de inbraak.

Uitdagende puzzels en opdrachten onderweg

Bij elke gevonden hotspot ontvangt u een opdracht, vraag of breinbreker die u moet oplossen om een stukje van de puzzel te vinden

Inclusief Spellenmateriaal

Alle spelmaterialen die u nodig heeft voor de Game worden door ons verzorgt en u mag deze ook houden.

Gratis gebruik Spellenapp

U ontvangt van ons een downloadlink met daarin de download van onze spellenapp. deze is natuurlijk gratis. Naast de spellenapp ontvangt u een spelcode waarmee u het door u te spelen spel kunt openen.

Tijdsduur Game +/- 1,5 á 2 uur

U heeft voldoende tijd om de volledige game af te ronden. Het spel is namelijk pas echt afgelopen als u dit aangeeft.

Eigen smartphone + databundel

De SpellenApp kan zowel op Android als iOS worden gedownload. Voor alle doe-het-zelf spellen hebben jullie per team minstens één smartphone nodig met daarop een 3G/4G verbinding nodig. Het is niet verstandig om het spel via Wi-Fi te spelen, aangezien er bij het wegvallen van de verbinding berichten kunnen worden gemist. Het data verbruik voor de meeste doe-het-zelf spellen ligt tussen de 5 en 50 Mb. Wanneer er veel foto’s tijdens het spel worden gemaakt, zal het verbruik hoger liggen. Zoals bijvoorbeeld bij het Crazy 88 Fotospel.

Kids Boevenspel Giethoorn

Locatie: Giethoorn
Prijs per team: € 18
Aantal personen per team : 4 – 7 personen

Per team ontvangt u 1 spelset
Een team bestaat uit 4-7 personen.

reserveer direct