DetectiveGame Giethoorn

Altijd al een keer Sherlock Holmes willen zijn? Grijp nu je kans en speel het Detectivespel. Dit interactieve uitje is geschikt voor elk vrienden-, bedrijfs- of familie-uitje. Het DetectiveSpel wordt gespeeld met een team (2-6 personen). Doel van het spel is het oplossen van een drietal cold-cases. Welke dader heeft wanneer, met wat en op welke locatie het misdrijf gepleegd is de centrale vraag.

BESCHRIJVING

Gewapend met de GameApp gaan jullie op pad. Al wandelend door het dorp bezoek je de mooiste plekjes van het dorp en moet je ondertussen proberen de 3 cold cases op te lossen. Door middel van het oplossen van puzzels, vragen, breinbrekers en opdrachten los je stuk voor stuk de verschillende misdrijven op.

.

KENMERKEN

Oplossen van 3 cold cases met je team

Tijdens je speurtocht door Giethoorn krijg je tips, vragen, breinbrekers en opdrachten die uiteindelijk zullen leiden naar het oplossen van de 3 verschillende cold cases.

Uitdagende puzzels en opdrachten onderweg

Bij elke gevonden hotspot ontvangt u een opdracht, vraag of breinbreker die u moet oplossen om een stukje van de puzzel te vinden

Inclusief Spellenmateriaal

Alle spelmaterialen die u nodig heeft voor de Game worden door ons verzorgt en u mag deze ook houden.

Gratis gebruik Spellenapp

U ontvangt van ons een downloadlink met daarin de download van onze spellenapp. deze is natuurlijk gratis. Naast de spellenapp ontvangt u een spelcode waarmee u het door u te spelen spel kunt openen.

Tijdsduur Game +/- 1,5 á 2 uur

U heeft voldoende tijd om de volledige game af te ronden. Het spel is namelijk pas echt afgelopen als u dit aangeeft.

Eigen smartphone + databundel

De SpellenApp kan zowel op Android als iOS worden gedownload. Voor alle doe-het-zelf spellen hebben jullie per team minstens één smartphone nodig met daarop een 3G/4G verbinding nodig. Het is niet verstandig om het spel via Wi-Fi te spelen, aangezien er bij het wegvallen van de verbinding berichten kunnen worden gemist. Het data verbruik voor de meeste doe-het-zelf spellen ligt tussen de 5 en 50 Mb. Wanneer er veel foto’s tijdens het spel worden gemaakt, zal het verbruik hoger liggen. Zoals bijvoorbeeld bij het Crazy 88 Fotospel.

DetectiveGame Giethoorn

Locatie: Giethoorn
Prijs per team: € 35
Aantal personen per team : 2-6 personen

Per team ontvangt u 1 spelset
Een team bestaat uit 2-6 personen.

reserveer direct