CSI Giethoorn

Kun jij de Crime Scene Investigation afdeling Giethoorn helpen ? Grijp nu je kans en speel het CSI Giethoorn spel. Dit interactieve uitje is geschikt voor elk vrienden-, bedrijfs- of familie-uitje. Het CSI Spel wordt gespeeld met een team (2-6 personen). Doel van het spel is het oplossen van een moord gepleegd in Giethoorn. Door opdrachten uit te voeren ontvangt u aanwijzingen en zo lost uiteindelijk (als het goed is) de moord op.

BESCHRIJVING

Gewapend met de GameApp gaan jullie op pad. Al wandelend door het dorp bezoek je de mooiste plekjes van het dorp en moet je ondertussen proberen de moord op te lossen. Door middel van het oplossen van puzzels, vragen, breinbrekers en opdrachten los je stuk voor stuk de verschillende misdrijven op.

Na afloop heeft u nog rustig de tijd om de speurtocht door te spreken onder het genot van consumptie (1 consumptie inbegrepen)

.

KENMERKEN

Oplossen van een moord met je team

Tijdens je speurtocht door Giethoorn krijg je tips, vragen, breinbrekers en opdrachten die uiteindelijk zullen leiden naar het oplossen van de moord

Uitdagende puzzels en opdrachten onderweg

Bij elke gevonden hotspot ontvangt u een opdracht, vraag of breinbreker die u moet oplossen om een stukje van de puzzel te vinden

Inclusief Spellenmateriaal

Alle spelmaterialen die u nodig heeft voor de Game worden door ons verzorgt en u mag deze ook houden.

Consumptie naar keuze

Neem plaats in ons restaurant of op het terras en onder het genot van een consumptie kunt u nog even lekker napraten.

Gratis gebruik Spellenapp

U ontvangt van ons een downloadlink met daarin de download van onze spellenapp. deze is natuurlijk gratis. Naast de spellenapp ontvangt u een spelcode waarmee u het door u te spelen spel kunt openen.

Tijdsduur Game +/- 1,5 á 2 uur

U heeft voldoende tijd om de volledige game af te ronden. Het spel is namelijk pas echt afgelopen als u dit aangeeft.

Eigen smartphone + databundel

De SpellenApp kan zowel op Android als iOS worden gedownload. Voor alle doe-het-zelf spellen hebben jullie per team minstens één smartphone nodig met daarop een 3G/4G verbinding nodig. Het is niet verstandig om het spel via Wi-Fi te spelen, aangezien er bij het wegvallen van de verbinding berichten kunnen worden gemist. Het data verbruik voor de meeste doe-het-zelf spellen ligt tussen de 5 en 50 Mb. Wanneer er veel foto’s tijdens het spel worden gemaakt, zal het verbruik hoger liggen. Zoals bijvoorbeeld bij het Crazy 88 Fotospel.

reserveer direct

CSI Giethoorn

Locatie: Giethoorn
Prijs per persoon: € 13
Aantal personen per team : 2-6 personen
Inclusief 1 consumptie per persoon

Per team ontvangt u 1 spelset
Een team bestaat uit 2-6 personen.

reserveer direct